Psycholoog Leeuwarden - Karin Kooij


Karin Kooij

Karin Kooij

Psycholoog Leeuwarden

Ik ben Karin Kooij, de hulpverlening zit in mijn bloed. Voordat ik als Psycholoog Leeuwarden aan de slag ging was ik al zo’n twintig jaar werkzaam in de hulpverlening.

Van veel cliënten hoor ik dat ik er geen doekjes om wind. En dat klopt. Ik ben in mijn werk op mijn praktijk in Leeuwarden direct en duidelijk. Voor een deel komt dat omdat ik van mezelf zo ben, maar voor een deel ook omdat je er niks aan hebt als ik om de hete brij heen draai.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Kinderpsycholoog

Bedankt voor de mooie gedachten en het diepe inzicht.
Bram
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 4 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

De hulpverlening zit mij in het bloed. Voordat ik als Psycholoog Leeuwarden aan de slag ging was ik zo’n twintig jaar werkzaam in de hulpverlening.

Zonder opsmuk
Cliënten zeggen: ‘jij windt er geen doekjes om!’. En dat klopt. Ik ben in mijn werk op mijn praktijk in Leeuwarden direct en duidelijk. Voor een deel komt dat omdat ik van mezelf zo ben, maar voor een deel ook omdat je er niks aan hebt als ik om de hete brij heen draai.

Dat wordt gewaardeerd. Ik denk ook omdat die directheid voortkomt uit gelijkwaardigheid, of het nu gaat om volwassenen of kinderen, ik neem je serieus en sta op gelijke hoogte.

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Cliëntervaringen Karin Kooij

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Liesbeth over Karin Kooij

"Het was een bijzondere ervaring, maar mijn kind is er van opgeknapt en komt nu veel meer op voor zichzelf"

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Karin Kooij

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Karin Kooij Eewal 45
8911 GR Leeuwarden

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Leeuwarden.

Karin Kooij Eewal 45
8911 GR Leeuwarden

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Leeuwarden

Mijn verleden in de hulpverlening geeft me een handen-uit-de-mouwen mentaliteit. We gaan samen dan ook echt aan de slag. In de afgelopen jaren heb ik een methode ontwikkelt die goed past bij het soort hulp die ik wil geven. Het is eigenlijk een combinatie van een paar dingen.

Ten eerste is het oplossingsgericht, we gaan samen op een doel af, je leert aan te geven wat je wilt, of wat je graag zou willen kunnen en daar gaan we voor.

Het tweede is dat de aanpak positief is: met het formuleren van dat doel buigen we je negatieve klacht om in iets dat leuk is.

En de derde is dat ik in bijna alle behandelingen cognitieve gedragstherapie gebruik. Binnen die therapie zijn voor heel veel klachten behandelingen ontworpen die echt werken. Dus we weten dat het werkt. Dat geeft alvast een goed gevoel.

Prachtig resultaat
De behandelingen van Psycholoog Leeuwarden hebben in de regel prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden - op eigen kracht.

Tarief en duur
Een afspraak duurt 45 minuten en kost 90 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, reken ik 120,00 euro, voor 60 minuten. Gemiddeld gezien duurt een sessie relatietherapie 75 minuten. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en de 10 behandelingen nodig. De genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Leeuwarden ter attentie van Karin Kooij. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op
Karin Kooij
© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.