Psycholoog Almere - Eva Idelenburg


Eva Idelenburg

Eva Idelenburg

Psycholoog Almere

Als mens heb je andere mensen nodig. Daarom ben ik op mijn best als ik van mensen kan leren en me kan ontwikkelen met andere mensen. Verschillen in cultuur, afkomst, persoonlijkheid en gedrag interesseren me al sinds jonge leeftijd. De veerkracht, vindingrijkheid en pracht van een mensenleven zie ik dagelijks terug bij mijn cliënten.

Bel voor een afspraak, afspraken zijn ook mogelijk in Amsterdam.

Eetstoornis
Faalangst
EFT Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Kinderpsycholoog
Mindfulness
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
EMDR
Cognitieve gedragstherapie
Relatieproblemen (indiv.)

Door de juiste vragen te stellen op de juiste momenten, heeft Eva me nieuwe inzichten gegeven die mij erg geholpen hebben.
Max
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 6 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over Mij - Eva Idelenburg - Psycholoog Almere

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Eva Idelenburg en ik werk inmiddels 10 jaar als psycholoog. Bij Psycholoog Almere kunnen kinderen en (jong) volwassenen terecht voor een behandeling en loopbaancoaching.

Eigen praktijk
Mijn carrière begon bij het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie. Vervolgens heb ik in de GGZ gewerkt waar ik (diagnostisch) onderzoek uitvoerde en uiteenlopende problematiek (zoals angst, depressie, trauma, ADHD en relatietherapie) behandelde.

Voor de belangen van de cliënt was echter weinig oog. Meer en meer kreeg ik het idee dat ik de hulpvragen van de cliënt beter kon beantwoorden via een persoonlijke behandeling. Dit leidde uiteindelijk tot de start van mijn eigen praktijk.

Nooit uitgeleerd bij Psycholoog Almere
Als psycholoog ben je nooit uitgeleerd. Ik ben het aan mijn cliënten verplicht om een zo breed mogelijk behandelspectrum aan te bieden. Bovendien vind ik het verwerven van nieuwe kennis erg interessant. Aanvullende opleidingen die ik heb gevolgd zijn onder andere EMDR en EFCT (Emotionally Focused Couple Therapy) Relatietherapie.

Contact
Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Almere ter attentie van Eva Idelenburg. Ik leer je graag kennen!

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Almere

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Max over Eva Idelenburg

"Door de juiste vragen te stellen op de juiste momenten, heeft Eva me nieuwe inzichten gegeven die mij erg geholpen hebben en nog steeds helpen, zowel zakelijk als prive. Ik kan Eva dan ook van harte aanraden!"

Lees meer cliënt ervaringen

Neem Contact op met Psycholoog Almere

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Eva Idelenburg Arubapier 27
1339 KA Almere

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Almere

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Almere. Je kunt ook bij mij terecht in mijn praktijk in Amsterdam.

Eva Idelenburg Arubapier 27
1339 KA Almere

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Ondersteuning en stimulering bij Psycholoog Almere

Mijn werk als psycholoog kenmerkt zich door mijn grote en persoonlijke betrokkenheid bij jou als cliënt. Tijdens de behandeling gebruik ik mijn intuïtie en gezonde verstand. Onze samenwerking zorgt ervoor dat jij weer op de goede weg terecht komt. Ik geef je inzicht, helderheid en help je zelfredzaam te maken. Dit met als doel dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst weet hoe je je klacht kunt verhelpen.

Inzet, eerlijkheid, openheid en motivatie
Iedere cliënt is anders, daarom zijn de behandelingen die ik bij Psycholoog Almere geef altijd op maat gemaakt. Het is belangrijk dat we de juiste therapievorm gebruiken. Alleen als jij je prettig voelt bij de behandeling en gemotiveerd bent om aan jezelf te werken heeft de behandeling kans van slagen. Over het algemeen worden er snel resultaten geboekt, maar daar is wel inzet, eerlijkheid, openheid en motivatie van jouw kant voor nodig. Meestal hebben we ongeveer 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Tijdens de behandeling bij Psycholoog Almere sta ik dicht bij je. Voor mij is jouw welzijn niet alleen maar mijn werk. Als psycholoog ben ik warm, inlevend, empathisch en betrokken. Daarnaast speelt humor een grote rol, we hoeven het natuurlijk niet zwaarder te maken dan het is. Je zult merken dat ik je het ene moment ondersteun en op andere momenten juist meer stimuleer. Ook geef ik je op verschillende punten perspectief, reflectie en inzicht.

Tarief en Duur
Een individuele afspraak bij Psycholoog Almere duurt 45 minuten en kost € 108,90. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee of meer personen, duurt 90 minuten en kost € 229,90. Voor het intakegesprek van 45 minuten betaal je € 114,95. Alle bedragen zijn inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Almere
Wil je meer weten over psychologen in Almere of een afspraak maken? Bel dan  naar Psycholoog Almere ter attentie van Eva Idelenburg. Afspraken zijn ook mogelijk in Amsterdam. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.