Kies jouw eigen online psycholoog en maak direct een afspraak.

Waarom online therapie?

  • vanaf je eigen plek
  • in je eigen tijd
  • met je eigen psycholoog
  • kost je geen reistijd

 

Online therapie

Psychische klachten
Het is goed om jezelf serieus te nemen wat je innerlijk betreft. En het is vaak nog belangrijker er ook naar te handelen. Veel mensen wachten té lang met het stellen van vragen. Daar maakt je het jezelf eigenlijk moeilijker mee.

Online is veilig
Veel mensen kiezen voor online behandeling via Skype. Het is praktisch, geeft een groot gevoel van veiligheid en je hebt ineens veel meer keuze een psycholoog te vinden die bij je past.

Stel je vraag
Misschien vind je het lastig je vraag goed te formuleren, of voel je jezelf een beetje raar met de problemen die je hebt. Weet dan dat de psychologen je heel goed kunnen helpen bij het vertellen van je verhaal. Je hoeft het niet precies te weten. En je hoeft je nergens voor te schamen.

Maak een afspraak
Kies hier rechts jouw online psycholoog en maak een eerste afspraak. Dan kun je vertellen wat er speelt en weet je meteen of het ‘klikt’.

Deel deze pagina

Onze online psychologen

Een online psycholoog die bij je past
Onderzoek wijst uit dat één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle behandeling de relatie tussen jou en de psycholoog is. Je gaat samen aan het werk - het is dus belangrijk dat jullie dezelfde ‘taal’ spreken, elkaar aanvoelen en dat je je veilig voelt alles te bespreken en onderzoeken.

Bekijk de profielen en informeer jezelf verder door bijvoorbeeld de filmpjes te kijken of een vraag te stellen via het contactformulier.


© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.