Bekijk Onze Online Psychologen

Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Deel, Like en Volg ons!

Facebook Linkedin Google+ Twitter
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Online Psychologen

Maak kennis met één van de online psychologen van Internet Therapie

De psychologen van Internet Therapie zijn lid van de beroepsvereniging NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en hebben ervaring in het behandelen van cliënten.

Wil je meer weten over de psychologen van Internet Therapie of een andere vraag stellen? Bel dan naar 085 - 4014720 of vul het contactformulier in. We leren je graag kennen!

Mijn naam is Mandy van Rossum.

online psycholoog

Ik volgde de master Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar het effect van oxytocine (het knuffelhormoon) op de ontwikkeling van PTSS symptomen na een traumatische gebeurtenis. Daarnaast heb ik stage gelopen in een gespecialiseerd traumacentrum.

Naast trauma heb ik een brede interesse in de behandeling van andere psychische klachten zoals angst, depressie en relatieproblematiek. Ook ben ik erg geïnspireerd geraakt door cognitieve gedragstherapie.

Nooit uitgeleerd
Werken als psycholoog vind ik erg inspirerend. Ik vind het bijzonder om een stukje mee te lopen op iemand zijn levenspad. In de behandeling vind ik wederzijds vertrouwen erg belangrijk en wil ik een veilige omgeving creëren voor de cliënt. Elke keer leer ik weer van mijn cliënten en ik kan me als psycholoog altijd blijven ontwikkelen.

Positieve kwaliteiten en mogelijkheden

Als psycholoog vind ik het belangrijk dat cliënten leven in het hier en nu en niet blijven hangen in hun klachten. Samen met de cliënt wil ik kijken naar positieve kwaliteiten en mogelijkheden om hun leven zo optimaal mogelijk in te richten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een cliënt psycholoog kan worden van zijn eigen gevoelens.

Door het bieden van handvatten, kennis en ondersteuning hoop ik te bewerkstelligen dat een cliënt meer vertrouwen krijgt in zichzelf en hierdoor na de behandeling goed in staat is om met de klachten om te gaan.


© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.