Cliënt ervaringen

Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Deel, Like en Volg ons!

Facebook Linkedin Google+ Twitter
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Cliënt ervaringen

Hier lees je de laatste 10 ervaringen van onze cliënten.

Kijk voor meer ervaringen even op onze profielpagina's. Je kunt hier ook je eigen ervaring plaatsen.

 • Nine Lutgert, Alkmaar

  Van: Anoniem

  In november ben ik bij Nine terecht gekomen wegens overspannenheid door omstandigheden in mijn privésfeer. Nine heeft mij laten inzien waar ik de fout in ging en heeft mij handvatten meegegeven om mijn hoofd weer tot rust te krijgen. Ik heb de sessies met haar als zeer prettig en ontspannen ervaren. Door haar open uitstraling met een vleugje humor voelde ik mij direct op mijn gemak en voelden de sessies minder zwaar. Dankzij haar heb ik mijn leven nu weer grotendeels op de rit en weet ik wat ik moet doen als ik merk dat de stress weer toeneemt.

  Bekijk profiel
 • Judith Spiering, Den Haag

  Van: Susanne

  Ik heb in verband met een depressieve stoornis enkele maanden samen met Judith gewerkt. Zij heeft mij onwijs veel geholpen en ik kan haar aanbevelen als psychotherapeut/coach. Judith is vriendelijk, open, meelevend en praktijkgericht, wat ik enorm waardeer. Ook een vriendin van mij heeft Judith als erg behulpzaam ervaren.

  Bekijk profiel
 • Bettine Schreuders, Hilversum

  Van: Willemijn

  Toen ik na een eerdere behandeling bij Bettine terecht kwam was het snel duidelijk wat er eigenlijk aan de hand was. Dit hebben we toen gelijk aangepakt op een heldere en directe manier. Het was hard werken voor mij, en niet altijd leuk, maar ik voel me nu een ander mens. Zo kan het ook!

  Bekijk profiel
 • Bettine Schreuders, Zeist

  Van: Willemijn

  "Toen ik na een eerdere behandeling bij Bettine terecht kwam was het snel duidelijk wat er eigenlijk aan de hand was. Dit hebben we toen gelijk aangepakt op een heldere en directe manier. Het was hard werken voor mij, en niet altijd leuk, maar ik voel me nu een ander mens. Zo kan het ook!"

  Bekijk profiel
 • Bernadette Kwaks, Helmond

  Van: Anoniem

  Wij waren door alle problemen onze koers volledig kwijt. Gelukkig konden wij met onze (relatie)problemen de volgende dag al bij Bernadette terecht. Een heel fijn contact vanaf het eerste moment. Zij heeft ons binnen enkele sessies op het juiste pad gekregen.

  Bekijk profiel
 • Carla van Meurs, Doetinchem

  Van: Inge

  Toen ik geveld werd door een burn-out wist ik dat er werk aan de winkel was. Ik had geen betere therapeute kunnen treffen dan Carla. Een prettige, down-to-earth persoon met wie je snel tot de kern geraakt. Ik heb mijn verleden een plek gegeven, hard aan mezelf gewerkt en zie de toekomst nu weer zonnig tegemoet. Carla, enorm bedankt!

  Bekijk profiel
 • Julia van Alphen, Haarlem

  Van: Marco

  Julia heeft een prettige en doelgerichte aanpak. Ben erg tevreden met de manier waarop ze mij geholpen heeft. Dank Julia!

  Bekijk profiel
 • Julia van Alphen, Amsterdam

  Van: Marco

  Julia heeft een prettige en doelgerichte aanpak. Ben erg tevreden met de manier waarop ze mij geholpen heeft. Dank Julia!

  Bekijk profiel
 • Ruud Geraedts, Venlo

  Van: Christa

  Vooral het leren zien dat gedachten geen feiten zijn maar mijn eigen gedachten heeft het voor mij veel makkelijker gemaakt. Ik heb meer invloed op mijn eigen leven en kan weer met een glimlach op mijn werk komen. Het lijkt zo makkelijk en dat is het uiteindelijk ook.

  Bekijk profiel
 • Roberto Bini, Sittard

  Van: HGvK

  Dr. Bini, Een rustige, bijna in zichzelf gekeerde :) , uiterst deskundige man. In 1998 had ik de eer bij hem, en dr. W. Oostland in Noordwijk onderzocht te mogen worden daar ik enerzijds een emotiestroom en anderzijds een intellect stroom ontwaarde. De emotiestroom werd veroorzaakt door zeer langdurige en zware mishandelingen thuis en later bij mijn schoonmoeder die vooral emotioneel-psychisch mij doodde. Een autiste zonder opleiding vanuit de oorlogstijd. Levend in zware angstcomplexen en meer. Na het langdurig onderzoek ben ik door hem, vanaf zijn witte papiertje, briljant hoogbegaafd, geniaal dus, verklaard met een score van 169. Negentien punten hoger dan Einstein en 1 minder dan Stephen Hawkins. Dit zegt niets. Het gaat erom wat je ermee doet. Ik deed mijn best maar ben letterlijk kapot gemaakt. Men loopt je eerst achterna, dan komen de haat-en nijdzaaiers, dan komen de commentaren en dan maken ze je kapot op zijn Bijbels:). Toch was ik blij met zijn uitslag RUG-systeem. Ik dank hem want alleen door zijn werk en dat van Wim Oostlander kon ik verder leven met de wetenschap dat ik geniaal was en niet gek zoals zwakbegaafden mij dat dwongen aan te nemen lange tijd.:) Heer Bini, nog steeds dezelfde blik, maar een verduiveld goed vakman. Met respectvolle Groet. HGvK. Noordwijk aan Zee.

  Bekijk profiel


© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.