Cliënt ervaringen

Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Deel, Like en Volg ons!

Facebook Linkedin Google+ Twitter
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Cliënt ervaringen

Hier lees je de laatste 10 ervaringen van onze cliënten.

Kijk voor meer ervaringen even op onze profielpagina's. Je kunt hier ook je eigen ervaring plaatsen.

 • Carla van Meurs, Doetinchem

  Van: Inge

  Toen ik geveld werd door een burn-out wist ik dat er werk aan de winkel was. Ik had geen betere therapeute kunnen treffen dan Carla. Een prettige, down-to-earth persoon met wie je snel tot de kern geraakt. Ik heb mijn verleden een plek gegeven, hard aan mezelf gewerkt en zie de toekomst nu weer zonnig tegemoet. Carla, enorm bedankt!

  Bekijk profiel
 • Julia van Alphen, Haarlem

  Van: Marco

  Julia heeft een prettige en doelgerichte aanpak. Ben erg tevreden met de manier waarop ze mij geholpen heeft. Dank Julia!

  Bekijk profiel
 • Julia van Alphen, Amsterdam

  Van: Marco

  Julia heeft een prettige en doelgerichte aanpak. Ben erg tevreden met de manier waarop ze mij geholpen heeft. Dank Julia!

  Bekijk profiel
 • Roberto Bini, Sittard

  Van: HGvK

  Dr. Bini, Een rustige, bijna in zichzelf gekeerde :) , uiterst deskundige man. In 1998 had ik de eer bij hem, en dr. W. Oostland in Noordwijk onderzocht te mogen worden daar ik enerzijds een emotiestroom en anderzijds een intellect stroom ontwaarde. De emotiestroom werd veroorzaakt door zeer langdurige en zware mishandelingen thuis en later bij mijn schoonmoeder die vooral emotioneel-psychisch mij doodde. Een autiste zonder opleiding vanuit de oorlogstijd. Levend in zware angstcomplexen en meer. Na het langdurig onderzoek ben ik door hem, vanaf zijn witte papiertje, briljant hoogbegaafd, geniaal dus, verklaard met een score van 169. Negentien punten hoger dan Einstein en 1 minder dan Stephen Hawkins. Dit zegt niets. Het gaat erom wat je ermee doet. Ik deed mijn best maar ben letterlijk kapot gemaakt. Men loopt je eerst achterna, dan komen de haat-en nijdzaaiers, dan komen de commentaren en dan maken ze je kapot op zijn Bijbels:). Toch was ik blij met zijn uitslag RUG-systeem. Ik dank hem want alleen door zijn werk en dat van Wim Oostlander kon ik verder leven met de wetenschap dat ik geniaal was en niet gek zoals zwakbegaafden mij dat dwongen aan te nemen lange tijd.:) Heer Bini, nog steeds dezelfde blik, maar een verduiveld goed vakman. Met respectvolle Groet. HGvK. Noordwijk aan Zee.

  Bekijk profiel
 • Sandra Aagenborg, Schore

  Van: Anoniem

  "No nonsense en geen gewroet in je verleden!  Je voelt je direct op je gemak bij haar , een klik dus!  Haar werkwijze ACT is een oplossingsgerichte werkwijze gebaseerd op mindfulness maar nix geen zweverig gedoe: je wordt er ontspannen van , leven in hier en nu! Moeilijke situaties leer je het hoofd te bieden door niet voor monsters weg te lopen maar ze mee te nemen en "gewoon" te gaan. Na oefening lukt je dat( weet ik zeker !) ook nee zeggen wordt je geleerd! Leven naar wat jij belangrijk vind naar jouw waarden! Het voelde bijna niet als therapie ook veel gelachen om situaties waar je destijds in verzeild was geraakt en nu anders benaderd.  Slechts na 5 maanden zeg ik:"MET EEN LACH EN EEN TRAAN, KOM JE VROLIJK BIJ SANDRA VANDAAN !!"

  Bekijk profiel
 • Ellen Huijsmans, Utrecht

  Van: Milou

  Ellen is toegankelijk en geeft vertrouwen. Ze is haarscherp in het doorvertalen van de besproken onderwerpen naar het door mij vertoonde gedrag in mijn relatie, binnen vriendschappen en op het werk. Hierbij heeft Ellen mij geholpen om mijn krachten beter te benutten. Daarnaast heeft zij mij geleerd om te delen en mijzelf de ruimte te gunnen om er gewoon te zijn. Ellen haar directe en helder manier van communiceren zorgt ervoor dat je niet kan duiken, haar op de persoon afgestemde tips & trucs zorgen dat je vrijwel direct aan de slag kan om een ontwikkeling door te maken. Kortom, een effectieve en persoonlijke benadering om beter in het leven te staan. Bekijk profiel
 • Anne Marie Keulemans, Rotterdam

  Van: Hans

  Na een ongelukkige val kwam ik in een negatieve spiraal terecht waar ik op eigen kracht niet meer uit kwam. Ik voelde me bij Anne Marie direct op m'n gemak. De gesprekken die we hebben gehad, de zelfbeeldtraining en het loopbaantraject hebben ervoor gezorgd dat ik de weg omhoog weer heb gevonden. Dank je wel Anne Marie!

  Bekijk profiel
 • Liza Omran, Groningen

  Van: Erik

  Liza is een erg prettig persoon om mee te werken, ze geeft je direct het gevoel van vertrouwen en vakbekwaamheid. Ik heb erg veel baat gehad bij de behandelingen en kan haar iedereen aanraden.

  Bekijk profiel
 • Marije Spiering, Heerhugowaard

  Van: Els

  “Na mijn scheiding kwam er ontzettend veel oude pijn van vroeger naar boven. Dit belemmerde mij om een gezonde relatie op te bouwen met mijn nieuwe liefde. Behoedzaam heeft ze ervoor gezorgd dat zowel de pijn van vroeger is verwerkt, mijn gevoelens van minderwaardigheid drastisch zijn verminderd en dat ik gelukkig samen ben met mijn nieuwe liefde.”

  Bekijk profiel
 • Julia van Alphen, Haarlem

  Van: Anouk

  "Julia heeft mij enorm geholpen om mijn sociale angsten en onzekerheden te overwinnen. Haar behandelwijze sloot perfect aan bij mijn behoefte. De sfeer tijdens de behandelingen waren altijd heel fijn waardoor ik helemaal mijzelf kon zijn en mijn verhaal heb kunnen doen."

  Bekijk profiel


© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.