Psyned partner van het Depressiegala op 16 januari

Depressie      Psyned - Psychologen Nederland     

Psyned is dit jaar partner van het Depressiegala, een initiatief van de Mental Health Foundation. Deze stichting organiseert op blue monday, 16 januari aanstaande, voor de tweede keer dit gala om steun te vragen voor jongeren met een depressie.

Psyned partner van het Depressiegala op 16 januari

Met aanwezigheid van minister Schippers en een aantal grote namen uit de media belooft het een mooi evenement te worden. Bij Psyned steunen we dit doel uiteraard van harte, en hopen dat deze boeiende avond met ruimte voor een lichte toon op een positieve manier aandacht genereert voor dit belangrijke onderwerp.

Waarom een depressiegala?

Eén op de vijftien Nederlandse jongeren (13-18 jaar) krijgt een depressie, dikwijls met zware gevolgen. Daarom organiseert de Mental Health Foundation voor de tweede keer het Depressiegala. Samen met jou en heel Nederland willen we geld inzamelen voor een betere opvang en begeleiding van jongeren met een depressie. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen nu nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen, nietsdoen is geen optie meer!

Wist je dat je via Psyned direct met een psycholoog kan praten, zonder wachtlijst?

Plan jouw gratis adviesgesprek

Over het evenement

Hoewel depressie een serieus onderwerp is, wordt het ook een vrolijke avond met optredens van onder meer Mike Boddé, Anita Witzier en Marjolijn van Kooten (zie artiesten). Het gala wordt geopend door minister Schippers van Volksgezondheid.

Tickets kosten 50 euro (exclusief boekingskosten). Bij een donatie van 100 euro (of meer) krijgt u een kaartje voor het Depressiegala gratis én steunt u de activiteiten van de Mental Health Foundation. U kunt ook aanschuiven bij het VIP Diner.

              

 

Psyned - Psychologen Nederland

Psyned - Psychologen Nederland


Dit vind je misschien ook interessant

9 tips om het risico op depressie te verkleinen
Depressie
9 tips om het risico op depressie te verkleinen

In Nederland krijgt ongeveer een kwart van de volwassenen in zijn of haar leven te maken met een depressie, waarbij vrou...

Lees verder
10 redenen waarom muziek zo gezond is
Angst
10 redenen waarom muziek zo gezond is

1. Muziek vermindert stress Muziek is het ultieme geneesmiddel voor stress. Rustige muziek zorgt voor een lagere product...

Lees verder
Crisis op crisis: stressklachten door geldproblemen
Depressie
Crisis op crisis: stressklachten door geldproblemen

‘Aan het eind van mijn geld houd ik altijd een stuk maand over.’ Een bekende Loesje uitspraak die nu voor velen actu...

Lees verder
Depressie
Meer over klacht
Depressie

Iedereen heeft weleens een dipje. Zo’n sombere bui gaat vaak vanzelf weer over. Gaat dit bij jou maar niet over, heb j...

Lees verder